Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

Asstel granaatappel

Asstel bestaande uit urn model 10 en twee bijpassende vaasjes. Hier afgebeeld in de kleur geel spikkel mat en voorzien van een met de hand geschilderde decoratie van een granaatappel- boom.

Alle asstellen op deze pagina worden geheel met de hand vervaardigd van steengoedmassa en zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Naast de uitgebreide collectie in vormen, kleuren en decoraties is het altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen vorm te geven.

Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons op 0182 - 38 79 04.

Bovendien is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en daar uw wensen te bespreken en de uitgebreide collectie te bekijken: een bezoek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.


Wilt u de prijslijst van onze urnen en/of assieraden ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.

Asstel stamboom

Asstel bestaande uit urn model 10 en twee bijpassende vaasjes. Hier afgebeeld in de kleur lichtbruin zijdemat en voorzien van een met de hand geschilderde decoratie van een stamboom. In de stamboom worden de door u opgegeven namen verwerkt.

Asstel vlinder

Asstel bestaande uit urn model 10 en twee bijpassende vaasjes. Hier afgebeeld in de kleur natuurgroen mat en voorzien van een met de hand geschilderde decoratie van een vlinder.

Asstel scarabee

Asstel bestaande uit urn model 9 en twee bijpassende vaasjes. Hier afgebeeld in de kleur blauw donker glans en voorzien van een met de hand geschilderde decoratie van de scarabee. Het asstel is bovendien voorzien van een bijpassende grondplaat.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl