Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

Decoratie jacobsladder

De met de hand geschilderde decoratie van de jacobsladder symboliseert de reis van de ziel naar de hemel. Het hier afgebeel-de model is tevens voorzien van 2x twee regels tekst in goud.

Decoratie maanlandschap

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde decoratie van een silhouet bij maanlicht. Hier afgebeeld op urn model 3.

Decoratie witte duif

Geheel met de hand geschilderde decoratie van een witte duif, symbool van de vrede. Hier afgebeeld op urn model 3 in de kleur donkerblauw zijdemat.

Decoratie oertijd

Decoratie uit de oertijd van een grotschildering. Geheel met de hand geschilderd. Hier afgebeeld op urn model 5 in de kleur lichtbruin zijdemat.

Decoratie handen

De decoratie van deze handen wordt volledig met de hand geschilderd en is geïnspireerd op de beroemde schildering van Michelangelo. De decoratie is hier afgebeeld op urn model 10.

Decoratie zonlandschap

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde decoratie van een zonlandschap. Hier afgebeeld op urn model 8.

Decoratie anker

Aanleggen bij de laatste rust- plaats. Dat symboliseert deze met de hand geschilderde decoratie van het anker. Hier afgebeeld op urn model 7 in de kleur donkerblauw zijdemat.

Decoratie scarabee

Decoratie van de Scarabee, het symbool in de Egyptische mythologie voor de dagelijkse cyclus van de zon die opkomt in het oosten en ondergaat in het westen.

Decoratie maan/sterren

Sierlijke decoratie bestaande uit maan en sterren. Deze decoratie is uitermate geschikt om op urnen in een hoogglans kleur te plaatsen. De decoratie wordt naar wens uitgevoerd in zilver of goud.

Decoratie sterrenbeeld

Met de hand geschilderde decoratie van het sterrenbeeld. Hier ziet u het sterrenbeeld vissen, maar de urn is te voorzien van ieder gewenst sterrenbeeld.

Decoratie sterrenbeeld

Met de hand geschilderde decoratie van het sterrenbeeld. Hier ziet u het sterrenbeeld steenbok, maar de urn is te voorzien van ieder gewenst sterrenbeeld.

Decoratie sterrenbeeld

Met de hand geschilderde decoratie van het sterrenbeeld. Hier ziet u het sterrenbeeld maagd, maar de urn is te voorzien van ieder gewenst sterrenbeeld.

Decoratie berglandschap

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde decoratie van een berglandschap. Hier afgebeeld op urn model 10.

Decoratie vlinder

Geheel met de hand geschilderde decoratie van een vlinder. Indien u speciale wensen heeft ten aanzien van de kleuren van de vlinder, dan kan dit uiteraard worden aange-past.

Decoratie sterrenbeeld

Met de hand geschilderde decoratie van het sterrenbeeld. Hier ziet u het sterrenbeeld waterman, maar de urn is te voorzien van ieder gewenst sterrenbeeld.

Decoratie sterrenbeeld

Met de hand geschilderde decoratie van het sterrenbeeld. Hier ziet u het sterrenbeeld schorpioen, maar de urn is te voorzien van ieder gewenst sterrenbeeld.

Decoratie sterrenbeeld

Met de hand geschilderde decoratie van het sterrenbeeld. Hier ziet u het sterrenbeeld leeuw, maar de urn is te voorzien van ieder gewenst sterrenbeeld.

Decoratie Oosters landschap

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde deco-ratie van een Oosters landschap. Hier afgebeeld op urn model 10.

Decoratie Hollands landschap

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde deco-ratie van een Hollands landschap. Het hier getoonde model urn is model 10.

Decoratie nimf

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte decoratie van een nimf. De hier afgebeelde urn is bovendien voorzien van een bijpassende grondplaat. Het hier getoonde model urn is model 2.

Decoratie vogels avondrood

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte decoratie van vogels bij avondrood. Op de afbeelding ziet u bovendien een bij de urn passend vaasje.

Decoratie vlinders avondrood

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde deco-ratie van vlinders bij avondrood. Hier afgebeeld op urn model 10.

Decoratie winterlandschap 2

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde decoratie van een winterland-schap. Het hier getoonde model urn is model 13.

Fotodecoratie

Unieke techniek waarbij van een door u aangeleverde foto een zeef-druk wordt gemaakt die vervolgens op de urn wordt ingebrand. De foto kunt u aanleveren als origineel of digitaal als jpg-bestandje.

Decoratie nimf op het water

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte decoratie van een nimf op het water. De hier afgebeelde urn (model 15) is tevens voorzien van een bijpas-sende grondplaat.

Decoratie vogels nachtblauw

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde decoratie van vogels bij nacht.

Decoratie vogels avondrood

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte decoratie van vogels bij avondrood. Deze urn is bovendien voorzien van een grondplaat en een met de hand geboetseerde duif.

Decoratie winterlandschap 1

Door middel van een airbrush-techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde decoratie van een winterland-schap. Het hier getoonde model urn is model 13.

Decoratie boot

Geheel met de hand geschilderde decoratie van een bootje. Hier afgebeeld op urn model 8.

Hierboven vindt u een overzicht van de decoraties die wij standaard in ons assortiment voeren. Het is echter altijd mogelijk om uw eigen ideeën voor een decoratie op de urn gestalte te geven. Doordat alle decoraties met de hand geschilderd worden, zijn wij in staat om iedere gewenste decoratie op de urn aan te brengen. Zo krijgt de urn een heel persoonlijke uitstraling, die precies bij uw dierbare past.

Maakt u geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, waar wij de mogelijkheden graag met u bespreken. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard en is ook ‘s avonds of in het weekend mogelijk. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons op 0182 - 38 79 04. Een bezoek aan de showroom is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Wilt u de prijslijst van onze urnen ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.

Decoratie herfstlandschap

Door middel van een airbrush techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde decoratie van een herfstlandschap. Hier afgebeeld op urn model 15.

Decoratie zwanen

Door middel van een airbrush techniek aangebrachte, volledig met de hand geschilderde decoratie van sierlijke zwanen. De decoratie is hier afgebeeld op urn model 9.

Decoratie roodborstje

Geheel met de hand geschilderde decoratie van een roodborstje. Hier afgebeeld op urn model 6 in dubbelkleur geel/oranje.

Decoratie aanlegstijger

Door middel van een airbrush- techniek aangebrachte decoratie. De decoratie van het bootje bij de aanlegstijger symboliseert het aanleggen bij de laatste rustplaats.

Delftsblauw 1 (voorzijde)

Urn model 10 voorzien van een Delftsblauwe decoratie. U ziet hier de voorzijde van de urn, die voorzien is van een medaillon waarin tekst of een foto geplaatst kan worden.

Delftsblauw 3 (voorzijde)

Urn model 8 voorzien van een Delftsblauwe decoratie. U ziet hier de voorzijde van de urn, die voorzien is van een medaillon waarin tekst of een foto geplaatst kan worden.

Delftsblauw 4 (voorzijde)

Urn model 9 voorzien van een Delftsblauwe decoratie. U ziet hier de voorzijde van de urn.

Delftsblauw 1 (achterzijde)

Urn model 10 voorzien van een Delftsblauwe decoratie. U ziet hier de achterzijde van de urn.

Delftsblauw 3 (achterzijde)

Urn model 8 voorzien van een Delftsblauwe decoratie. U ziet hier de achterzijde van de urn.

Delftsblauw 4 (achterzijde)

Urn model 9 voorzien van een Delftsblauwe decoratie. U ziet hier de achterzijde van de urn.

Decoratie Eternity

Urn model 103, voorzien van decoratie Eternity: een afbeelding van de aarde in het universum waarachter de zon tevoorschijn komt. Deze decoratie wordt aangebracht middels een transfer van glazuurpigmenten en is mogelijk gemaakt dankzij samensmelting van de kennis van keramist en transfermaker. Een knap staaltje vakwerk en nog nooit eerder vertoond op het vlak van keramische urnen!


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl