Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

Urn kreeft

Met de hand geboetseerde urn in de vorm van een kreeft. Vervaardigd van steengoedmassa. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn paddestoel

Met de hand geboetseerde padde-stoel waarin een deel van de as-resten bewaard kan worden (onge-veer 1 lepeltje). Leverbaar in twee verschillende maten. Zeer geschikt om in de (urnen)tuin te plaatsen.

Urn kei

Met de hand geboetseerde urn in de vorm van een grote kei. De kleur kan naar eigen wens aangepast worden. Zeer geschikt om in de (urnen)tuin te plaatsen.

Urn boomstam

Met de hand geboetseerde urn in de vorm van een boomstam. Zeer geschikt om in de (urnen)tuin te plaatsen. Vervaardigd van steengoedmassa. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn duif

Urn bestaande uit een met de hand geboetseerde duif op een halve bol. De hier afgebeelde halve bol is uitgevoerd in de kleur ivoor mat.

Urn oester

Met de hand geboetseerde urn in de vorm van een oester. Vervaardigd van steengoedmassa. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn piramide

Met de hand geboetseerde urn in de vorm van een piramide. Voor-zien van een handgeschilderde decoratie van een scarabee. De urn wordt aan de onderzijde gesloten met een afsluitplaatje.

Urn Winnie the Pooh

Met de hand geboetseerde en beschilderde urn van Winnie the Pooh. Deze urn van Winnie the Pooh is ook leverbaar als losse beer, dus zonder de achtergrond en de bodemplaat.

Urn slapende kabouter

Met de hand geboetseerde kinderurn in de vorm van een slapende kabouter. Geschikt voor de as van een kind van 0-16 jaar. De kleuren kunnen geheel naar uw wens worden aangepast.

Urn zittende kabouter

Met de hand geboetseerde kinderurn in de vorm van een kabouter. Geschikt voor de as van een kind van 0-16 jaar. De kleuren van de kabouter kunnen naar uw wens worden aangepast.

Alle urnen op deze pagina worden geheel met de hand vervaardigd van steengoedmassa en zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Naast de uitgebreide collectie in vormen, kleuren en decoraties is het altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen vorm te geven. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons op 0182 - 38 79 04. Bovendien is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en daar uw wensen te bespreken en de uitgebreide collectie te bekijken: een bezoek is geheel vrijblijvend  en verplicht u tot niets.

Wilt u de prijslijst van onze urnen ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl