Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

Urn model 12 kameleon grijs

Urn model 12 uitgevoerd in de hoogglans metallic lak kameleon grijs. Hier afgebeeld in twee verschillende formaten. Geheel met de hand vervaardigd. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn model 12 kameleon purper

Urn model 12 uitgevoerd in de hoogglans metallic lak kameleon purper. Hier afgebeeld in twee verschillende formaten. Geheel met de hand vervaardigd. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn model 12 kameleon groen

Urn model 12 uitgevoerd in de hoogglans metallic lak kameleon groen. Hier afgebeeld in twee verschillende formaten. Geheel met de hand vervaardigd. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urnvaas model 1 kameleon

Urnvaas model 1 in kameleon purper. Het bijzondere is dat deze is uitgevoerd als een vaas: de hals is hol, zodat daarin een bloem geplaatst kan worden, terwijl de rest van de urn geheel gesloten is.

Urn model 15 kameleon grijs

Urn model 15 uitgevoerd in de hoogglans metallic lak kameleon grijs. Hier afgebeeld in twee verschillende formaten. Geheel met de hand vervaardigd. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn model 15 kameleon purper

Urn model 15 uitgevoerd in de hoogglans metallic lak kameleon purper. Hier afgebeeld in twee verschillende formaten. Geheel met de hand vervaardigd. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn model 15 kameleon groen

Urn model 15 uitgevoerd in de hoogglans metallic lak kameleon groen. Hier afgebeeld in twee verschillende formaten. Geheel met de hand vervaardigd. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urnvaas model 2 kameleon

Urnvaas model 2 in kameleon groen. Het bijzondere is dat deze is uitgevoerd als een vaas: de hals is hol, zodat daarin een bloem geplaatst kan worden, terwijl de rest van de urn geheel gesloten is.

Urnvaas model 3 kameleon

Urnvaas model 3 in kameleon purper. De hals van de urn is hol, zodat daarin met behulp van bijvoorbeeld oasis een bloemstuk geplaatst kan worden, terwijl de rest van de urn geheel gesloten is.

Urnvaas model 4 kameleon

Urnvaas model 4 in kameleon goudgeel. De hals van de urn is hol, zodat daarin met behulp van bijvoorbeeld oasis een bloemstuk geplaatst kan worden, terwijl de rest van de urn geheel gesloten is.

Urnenatelier Schoonhoven probeert steeds te zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor haar urnencollectie in vorm, kleur en decoratie en dit uiteraard altijd afgestemd op de wensen van haar klanten. In samenwerking met een ontwik-kelaar van speciale lakken is bovenstaande lijn ontwikkeld: de kameleon urnen. Deze urnen worden gespoten in een hoogglans metallic lak. Dit in tegenstelling tot de traditionele werkwijze, waarbij een glazuurlaag op de urn wordt aangebracht.

Het bijzondere aan de metallic lak is dat deze, al naar gelang hoe het licht erop valt en wat voor soort licht erop valt (kunst- of daglicht), verschillende kleurschakeringen vertoont. De metallic lak is leverbaar in 5 varianten en is op ieder model urn toepasbaar. Uiteraard zijn urnen voorzien van deze unieke lak geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.
In onze showroom kunt u de kameleon urnen met eigen ogen komen aanschouwen. Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. Belt u wel even voor een afspraak.

Naast onze uitgebreide collectie in vormen, kleuren en decoraties is het dan ook altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen vorm te geven. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons op 0182 - 38 79 04. Bovendien is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en daar uw wensen te bespreken en de uitgebreide collectie te bekijken: een bezoek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Wilt u de prijslijst van onze urnen en/of assieraden ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.

Urnvaas model 5 kameleon

Urnvaas model 5 in kameleon grijs. Het bijzondere is dat deze is uitgevoerd als een vaas: de hals is hol, zodat daarin een bloem geplaatst kan worden, terwijl de rest van de urn geheel gesloten is.

Urnvaas model 6 kameleon

Urnvaas model 6 in kameleon grijs. De hals van de urn is hol, zodat daarin met behulp van bijvoorbeeld oasis een bloemstuk geplaatst kan worden, terwijl de rest van de urn geheel gesloten is.

Urnvaas model 7 kameleon

Urnvaas model 7 in kameleon zwart. Het bijzondere is dat deze is uitgevoerd als een vaas: de hals is hol, zodat daarin bloemen ge-plaatst kunnen worden, terwijl de rest van de urn geheel gesloten is.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl