Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

U kunt kiezen uit een groot aantal lettertypes, waarvan u hierboven enkele voorbeelden ziet. Staat het lettertype van uw keuze er niet tussen? Het is altijd mogelijk om een ander lettertype op de urn te plaatsen, wanneer u ons het lettertype als ttf-bestandje per mail aanlevert.

De tekst bestelt u per 2 regels: dit is voldoende om de naam van de overledene en de geboorte- en sterftedatum weer te geven. Uiteraard is het ook mogelijk om meer dan 2 regels tekst op de urn te plaatsen. Bijvoorbeeld voor het weergeven van een gedicht.

De opmaak van de tekst gaat altijd in overleg. Zo wordt ook de meest geschikte grootte van de tekst voor op de urn samen met u bepaald.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om één of meerdere symbolen op de urn te plaatsen. Ook van de symbolen ziet u hierboven enkele voorbeelden. En ook voor de symbolen geldt dat u deze indien gewenst zelf digitaal kunt aanleveren, mits het symbool geheel in zwart/wit is uitgevoerd.

Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons   op 0182 - 38 79 04.

Bovendien is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en daar uw wensen te bespreken en de uitgebreide collectie te bekijken: een bezoek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Wilt u de prijslijst van onze urnen ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl