Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

Urn model 1

Cilindrisch model urn met aan de boven- en onderzijde een sierlijke rand. De urn is voorzien van een deksel. Hier afgebeeld in de kleur donkerblauw zijdemat.

Urn model 2

Naar boven toe wijder uitlopend, bolvormig model urn. Prachtig strak ingesneden belijning aan de onderzijde en in het deksel van de urn. Hier afgebeeld in de kleur geel spikkel mat.

Urn model 3

Kelkmodel urn op voet met deksel. Hier afgebeeld in de kleur lichtbruin zijdemat.

Urn model 4

Statig, bolvormig model urn met opvallende, strak belijnde deksel. Hier afgebeeld in de kleur naturel spikkel glans.

Urn model 2

Naar boven toe wijder uitlopend, bolvormig model urn. Prachtig strak ingesneden belijning aan de onderzijde en in het deksel van de urn. Hier afgebeeld in dubbelkleur blauw glans.

Urn model 2

Naar boven toe wijder uitlopend, bolvormig model urn. Prachtig strak ingesneden belijning aan de onderzijde en in het deksel van de urn. Hier afgebeeld in dubbelkleur paars zijdemat.

Urn model 3

Kelkmodel urn op voet met deksel. Hier afgebeeld in dubbelkleur paars glans.

Urn model 5

Naar de bovenzijde smaller toelopend model urn met als detail de fijne belijning in het deksel. Hier afgebeeld in de kleur donkerblauw zijdemat.

Urn model 6

Sierlijk en elegant model urn met een eigentijdse uitstraling door het bijzonder vormgegeven, iets uitstekende deksel. Hier afgebeeld in de kleur lichtbruin zijdemat.

Urn model 8

Elegant model met glooiende vormen en een sierlijke rand om de voet van de urn. De urn is voorzien van een deksel. Hier afgebeeld in de kleur donkerblauw zijdemat.

Urn model 9

Bolvormig model urn met ingelegd deksel. Van een tijdloze schoon- heid! Hier afgebeeld in de kleur lichtblauw glans.

Urn model 10

Stijlvol, klassiek model urn met eenvoudige belijning. Hier afgebeeld in de kleur naturel spikkel glans.

Urn model 11

Opvallend detail van dit model is het aparte deksel met knop. Dit brede, bolle model urn is in één maat leverbaar. Hier afgebeeld in de kleur geel glans.

Urn model 7

Strak, modern en stijlvol. Dat zijn de begrippen die dit model urn het beste omschrijven. Hier afgebeeld in de kleur donkerblauw zijdemat.

Urn model 8

Elegant model met glooiende vormen en een sierlijke rand om de voet van de urn. De urn is voorzien van een deksel. Hier afgebeeld in dubbelkleur zalm glans.

Urn model 9

Bolvormig model urn met ingelegd deksel. Van een tijdloze schoon- heid! Hier afgebeeld in dubbelkleur violet glans.

Urn model 10

Stijlvol, klassiek model urn met eenvoudige belijning. Hier afge- beeld in dubbelkleur geelbruin glans.

Urn model 11

Opvallend detail van dit model is het aparte deksel met knop. Dit brede, bolle model urn is in één maat leverbaar. Hier afgebeeld in de kleur parelblauw.

Urn model 11

Opvallend detail van dit model is het aparte deksel met knop. Dit brede, bolle model urn is in één maat leverbaar. Hier afgebeeld in dubbelkleur paars zijdemat.

Urn model 12

Zeer bijzonder, druppelvormig model urn. Een ware beauty, zeker in de met airbrush uitgevoerde dubbelkleuren of in de kameleon-uitvoeringen. Hier afgebeeld in dubbelkleur antraciet zijdemat.

Urn model 13

Eenvoudig model urn met ingegra-veerde belijning aan de onderzijde. De urn is voorzien van een deksel. Hier afgebeeld in de kleur licht-groen zijdemat. De hier getoonde urn is voorzien van een grondplaat.

Urn model 15

Rond model urn: de zogenoemde bolurn. De urn wordt aan de onderzijde gesloten met een afsluitplaatje. Hier afgebeeld in dubbelkleur violet/ivoor glans.

Urn model 15

Rond model urn: de zogenoemde bolurn. De urn wordt aan de onderzijde gesloten met een afsluitplaatje. Hier afgebeeld in dubbelkleur rood/geel glans.

Urn model 17

Apart vormgegeven urn in zandlopermodel, waarmee het verstrijken van de tijd wordt gesymboliseerd. Hier afgebeeld in dubbelkleur zalm glans.

Urn model 12

Zeer bijzonder, druppelvormig model urn. Een ware beauty, zeker in de met airbrush uitgevoerde dubbelkleuren of in de kameleon-uitvoeringen. Hier afgebeeld in dubbelkleur zalm glans.

Urn model 12

Zeer bijzonder, druppelvormig model urn. Een ware beauty, zeker in de met airbrush uitgevoerde dubbelkleuren of in de kameleon-uitvoeringen. Hier afgebeeld in dubbelkleur blauw glans.

Urn model 14

Modern vormgegeven urn in cilindrisch piramidemodel. De urn wordt aan de onderzijde gesloten met een afsluitplaatje. Hier afgebeeld in de kleur ivoor mat.

Urn model 15

Rond model urn. De urn wordt aan de onderzijde gesloten met een afsluitplaatje. Hier afgebeeld in dubbelkleur violet/ivoor glans. De hier getoonde urn is voorzien van een grondplaat.

Urn model 15

Rond model urn: de zogenoemde bolurn. De urn wordt aan de onderzijde gesloten met een afsluitplaatje. Hier afgebeeld in dubbelkleur blauw zijdemat.

Alle urnen op deze pagina worden geheel met de hand vervaardigd van steengoedmassa en zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Naast de uitgebreide collectie in vormen, kleuren en decoraties is het altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen vorm te geven. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons op 0182 - 38 79 04. Bovendien is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en daar uw wensen te bespreken en de uitgebreide collectie te bekijken: een bezoek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

De urnen zijn leverbaar in de volgende formaten:

Formaat U (geschikt voor alle as, meestal in de originele asbus van het crematorium)

Formaat UM (geschikt voor alle as in een ashoes)

Formaat UK (geschikt als kinderurn)

Formaat UMEE (geschikt voor een klein gedeelte van de asresten: ongeveer 100cc)

Formaat UMEE zijn de zogenoemde mini urnen. Deze mini urnen zijn geschikt voor een klein gedeelte van de asresten. Bijvoorbeeld wanneer meerdere nabestaanden een gedeelte van de as willen bewaren of wanneer er gekozen wordt voor verstrooiing van de asresten, maar u toch een klein gedeelte van de as in een urntje wilt bewaren. Een ander voorbeeld is dat de partner van de overledene de asresten in een normaal formaat urn bewaart, maar dat daarnaast ook de kinderen van de overledene een gedeelte van de as bewaren in een mini urn.

Wilt u de prijslijst van onze urnen ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.


Urn model 101

Slank model urn met afgeplatte deksel. Hier afgebeeld in de nieuwe kleur metallic grijs.


Urn model 104

Klassiek model urn. Voorzien van deksel en twee sierbanden die indien gewenst in een andere kleur kunnen worden uitgevoerd, zoals hier in goud.


Urn model 102

Slank model urn met platte deksel. Hier afgebeeld in die nieuwe kleur metallic grijsbruin.


Urn model 100

Rank vormgegeven model urn op voet met deksel. Hier afgebeeld in de nieuwe kleur glanzend goudbrons.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl