Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

Urn geboetseerde parkiet

Urn model 2 uitgevoerd in de kleur ivoor mat en voorzien van een met de hand geboetseerde parkiet. De urn is bovendien voorzien van een grondplaat. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn geboetseerd beertje

Urn model 8 uitgevoerd in dubbel-kleur lichtbruin en voorzien van een met de hand geboetseerd beertje en een hartjes-decoratie. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn geboetseerde roosjes

Urn model 10 in de kleur wit glans en voorzien van met de hand geboetseerde en beschilderde roosjes. Naast de urn ziet u twee knuffelkeitjes, waarin een deel van de asresten bewaard kan worden.

Urn met duifje

Urn model 6 uitgevoerd in de kleur lichtblauw zijdemat en voorzien van een klein gegoten wit duifje die op het deksel van de urn is aangebracht. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn jockey & wedstrijdpaard

Hier ziet u urn model 5 uitgevoerd in de kleur geel spikkel mat en voorzien van een met de hand geschilderde decoratie van een wedstrijdpaard met jockey.

Urn handschildering boot

Hier ziet u urn model 8 uitgevoerd in de kleur lichtbruin zijdemat en voorzien van een met de hand geschilderde decoratie van een boot. De urn is tevens voorzien van een grondplaat.

Urn geboetseerde duif

Urn model 8 uitgevoerd in de kleur donkerblauw glans en voorzien van een met de hand geboet-seerde duif die op het deksel van de urn is aangebracht. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn geboetseerde roos

Urn model 9 uitgevoerd in de kleur geel spikkel mat en voorzien van een met de hand geboetseerde roos die op het deksel van de urn is aangebracht. Geheel met de hand vervaardigd.

Urn met gedachtenisplaatje

Urn model 9 uitgevoerd in de kleur geel spikkel mat en voorzien van een met de hand geboetseerde roos, een bijpassende grondplaat en een gedachtenisplaatje in de vorm van een blad.

Bosurn (2-persoons)

Deze urn, die de naam Bosurn draagt, is geschikt voor de asresten van 2 personen. Hier afgebeeld in dubbelkleur lichtbruin/ivoor. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Alle urnen op deze pagina worden geheel met de hand vervaardigd van steengoedmassa en zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

De afbeeldingen hierboven geven een goede impressie van hoe u uw eigen inbreng heeft in het vormgeven van de urn. Bovenstaande urnen zijn modellen uit onze standaardcollectie, maar zijn naar eigen wens en idee van de klant aangepast. Naast onze uitgebreide collectie in vormen, kleuren en decoraties is het dan ook altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen vorm te geven.

Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons op 0182 - 38 79 04. Bovendien is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en daar uw wensen te bespreken en de uitgebreide collectie te bekijken: een bezoek is geheel vrijblijvend  en verplicht u tot niets.

Wilt u de prijslijst van onze urnen ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.

Duo-urn (2-persoons)

Deze duo-urn, die geschikt is voor de asresten van 2 personen, bestaat uit twee afzonderlijke urnen die in elkaar geschoven worden. De urnen zijn als het ware met elkaar versmolten.

Duo-urn geboetseerde rozen

Deze duo-urn is geschikt is voor de asresten van 2 personen. Hier afgebeeld in ivoor mat en voorzien van twee geboetseerde rozen. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn met parkiet en grondplaat

Urn model 9 uitgevoerd in de kleur ivoor mat, met de hand beschilderd en voorzien van een geboetseerde parkiet. Daarnaast is de urn voorzien van een bijpassende grondplaat.

Urn knuffelkei

In deze knuffelkeitjes kan een deel van de asresten worden bewaard. De knuffelkei wordt vaak gekozen wanneer meerdere personen een deel van de asresten bij zich willen houden. Of bijvoorbeeld wanneer de (klein)kinderen ook een deel van de asresten bij zich willen houden. Een andere mogelijkheid is dat men kiest voor asverstrooiing, maar in het knuffelkeitje toch een deel van de asresten wil bewaren.

Urn geboetseerde zonnebloem

Urn model 9 voorzien van met de hand geboetseerde en beschil-derde zonnebloemen. Geheel met de hand vervaardigd. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn airbrushdecoratie duiven

Urn model 27B met waxinelicht-houder in het deksel en airbrush-decoratie met vogels. Geheel met de hand vervaardigd. Geschikt voor zowel binnen als buiten.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl