Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

Steeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid om 's avonds nog even naar de plek te gaan waar de urn met de as van de overledene is geplaatst. Anderen nemen de urn met de as mee naar huis en plaatsen deze bijvoor-beeld in de tuin. In het donker is er van de urn dan echter weinig te zien. Zo niet met de urnen 'glow in the dark':     deze urnen gaan namelijk uit zichzelf een zacht licht uitstralen wanneer het donker wordt.

Er is geen batterij of stopcontact nodig om dit bijzondere fenomeen elke avond weer opnieuw te laten plaatsvinden. De gloed van zacht geel, blauw of groen komt elke avond terug. Wanneer de urn overdag in het dag/kunstlicht staat dan is dat voldoende om de urn vervolgens enkele uren een lichtgevende glans te laten geven als het donker is. Steeds weer laadt de urn in het dag/kunstlicht op om in het donker enkele uren te kunnen stralen.

Het lichtgevende effect is voor de levensduur van de urn gegarandeerd. Ieder model urn dat u ziet op onze website is uitvoerbaar als ‘glow in the dark’. Naast het volledig laten oplichten van de urn in het donker is het ook mogelijk om alleen een oplichtende tekst en/of decoratie te plaatsen op de urn. Op die manier blijft de tekst of decoratie op de urn in absolute duisternis van afstand toch duidelijk zichtbaar.

Een andere toepassing zijn de druppellampjes voor op het graf, die enige uren licht geven ter vervanging van het bekende waxintje dat nog wel eens uit wil waaien.

Urnenatelier Schoonhoven houdt zich al vele jaren bezig met het ontwerpen en maken van urnen in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. Deze unieke lijn, waarop Urnencentrum Nederland octrooi heeft verkregen,        biedt het nieuwste van wat op dit moment op het gebied van urnen mogelijk is.

In onze showroom kunt u de ‘glow in the dark’ urnen met eigen ogen komen aanschouwen. Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. Belt u wel even voor een afspraak.

Naast onze uitgebreide collectie in vormen, kleuren en decoraties is het dan ook altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen vorm te geven. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons op 0182 - 38 79 04. Bovendien is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en daar uw wensen te bespreken en de uitgebreide collectie te bekijken: een bezoek is geheel vrijblijvend  en verplicht u tot niets.

Wilt u de prijslijst van onze urnen en/of assieraden ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl