Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

Urn model 15

Rond model urn. De urn wordt aan de onderzijde gesloten met een afsluitplaatje. Hier afgebeeld in dubbelkleur blauw/geel glans. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn model 24

Deze urn is speciaal ontworpen om onopvallend in uw woonkamer te kunnen plaatsen. De urn kan namelijk als drijfschaal worden gebruikt, voor bijvoorbeeld bloemen of drijfkaarsen.

Urn model 25A

Kegelvormig model urn met kleine afgeplatte deksel.Hier afgebeeld in dubbelkleur blauw zijdemat. Geheel met de hand vervaardigd (steengoedmassa). Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn model 20

Urn met een abstracte uitstraling dankzij de prachtig ingesneden belijning. Komt vooral goed tot zijn recht in de dubbelkleuren. Hier afgebeeld in dubbelkleur ivoor/ groen zijdemat.

Urn model 12

Zeer bijzonder, druppelvormig model urn. Een ware beauty, zeker in de met airbrush uitgevoerde dubbelkleuren of in de kameleon-uitvoeringen. Hier afgebeeld in dubbelkleur blauw glans.

Urn model 25B

Kegelvormig model urn met kleine bolvormige deksel. Hier afgebeeld in dubbelkleur geel/ivoor glans. Geheel met de hand vervaardigd (steengoedmassa). Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn model 20

Urn met een abstracte uitstraling dankzij de prachtig ingesneden belijning. Komt vooral goed tot zijn recht in de dubbelkleuren. Hier afgebeeld in dubbelkleur blauw zijdemat.

Urn model 20

Urn met een abstracte uitstraling dankzij de prachtig ingesneden belijning. Komt vooral goed tot zijn recht in de dubbelkleuren. Hier afgebeeld in dubbelkleur grijs zijdemat.

Urn model 27A

Hoog, rank model urn met waxinelichthouder in het deksel. Het kaarslicht wordt verspreid vanuit het met bloemmotief besneden deksel. Hier afgebeeld in dubbelkleur groen zijdemat.

Urn model 27C

Bolvormig model urn met waxinelichthouder met sterren-motief in het deksel. Hier af-gebeeld met een met de hand geschilderde decoratie van een Hollands landschap.

Urn met fotokristal

Uniek: kristal waarin met laser-techniek vanaf een gewone foto driedimensionaal een afbeelding wordt geslepen, waarna het kristal in de wand van de urn wordt ge-plaatst (bij ieder model mogelijk).

NIEUW: urn model 40

Nieuw model urn speciaal ontwikkeld voor binnen met een fictief deksel. Hier uitgevoerd in de nieuwe trendkleur lila zijdemat. De urn is overigens wel degelijk ook geschikt om buiten te plaatsen.

NIEUW: urn model 42

Nieuw model urn speciaal ontwik-keld om binnen te plaatsen. De urn lijkt een deksel te hebben, maar in werkelijkheid wordt de urn aan de onderzijde gesloten met een afdekplaatje.

Urn model 27B

Urn met waxinelichthouder in het deksel. Het kaarslicht wordt verspreid vanuit het met sterren-motief besneden deksel. In de goudkleurige glazuur worden échte gouddeeltjes verwerkt.

Urn model 23

Strak vormgegeven model urn, dat in de hier afgebeelde kleur zwart hoogglans bijzonder chique oogt. De afgebeelde urn is bovendien voorzien van een transfer van een roosje in witgoud.

Urnschaal

Nieuw ontwerp: de urnschaal. In de voet van de urnschaal kunnen de asresten van een volwassen persoon geplaatst worden. Het deksel van de urn wordt gevormd door de schaal die op de voet rust. Voet en schaal vormen één geheel. De urnschaal is hier prachtig opgemaakt met zijden bloemen. Hiervoor werken wij samen met een vooraanstaand bloematelier in Schoonhoven. En net als bij de urnschaal kunnen de zijden bloemen geheel naar uw wens worden aangepast.

NIEUW: urn model 41

Nieuw model urn speciaal ontwikkeld om binnen te plaatsen. Ook dit model heeft een fictief deksel. Hier uitgevoerd in de nieuwste trendkleur appelgroen.

Alle urnen op deze pagina worden geheel met de hand vervaardigd van steengoedmassa en zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Naast de uitgebreide collectie in vormen, kleuren en decoraties is het altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen vorm te geven. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons op 0182 - 38 79 04. Bovendien is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en daar uw wensen te bespreken en de uitgebreide collectie te bekijken: een bezoek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Wilt u de prijslijst van onze urnen ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl