Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

Druppellichtje

Dit druppellichtje is geschikt om een waxientje in te branden. Het bloemmotief is met de hand uitgesneden. Speciaal voor bij urn model 12, maar misstaat ook zeker niet bij de andere model urnen.

Urnkandelaar model 1

Urnkandelaar, hol model. Geschikt voor een waxientje of stompkaars. Om bij de urn te branden of om een gedeelte van de as in te bewaren. Hier afgebeeld in de kleur lichtblauw zijdemat.

Urnkandelaar model 1

Hier ziet u urnkandelaar model 1 voorzien van een waxientje. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn model 15 met kaarshouder

Urn model 15 met kaarshouder. In de kaarshouder kan een stomp-kaars of een waxientje gebrand worden. Hier afgebeeld in de kleur donkerblauw  glans met de decoratie maan/ sterren in goud.

Urn met druppellichtje

Urn model 12 in combinatie met een druppellichtje. Het druppel-lichtje is geschikt om een waxientje in te branden. Hier afgebeeld in dubbelkleur zalm glans.

Urnkandelaar model 2

Urnkandelaar, bol model. Geschikt voor een waxientje of stompkaars. Om bij de urn te branden of om een gedeelte van de as in te bewaren. Hier afgebeeld in de kleur lichtblauw zijdemat.

Urnkandelaar model 2

Hier ziet u urnkandelaar model 2 voorzien van een waxientje. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Urn model 15 met kaarshouder

Urn model 15 met kaarshouder. Het aanbrengen van de kaarshouder is in verschillende modellen (zonder bijkomende kosten) mogelijk.

Urn met duif en waxientje

Hier een voorbeeld van hoe de urn aan uw specifieke wensen aangepast kan worden: gebaseerd op model 15 en voorzien van een duifje en kaarshouder. Uitgevoerd in dubbelkleur zalm glans.

Urn met kaarshouder en duifjes

Hier nog zo’n voorbeeld, waarbij urn model 6 de basis vormt en deze geheel naar wens van de klant is aangepast: voorzien van kaarshouder, duifjes en decoratie. Uitgevoerd in zalm glans.

Alle urnkandelaars op deze pagina worden geheel met de hand vervaardigd van steengoedmassa. De urnkandelaars zijn met name geschikt voor binnen, vanwege de kaarshouder, maar kunnen ook buiten staan.

Het aanbrengen van de kaarshouder is in verschillende urnmodellen mogelijk en dit zonder bijkomende kosten. De kaarshouder is geschikt om zowel een stompkaars als een waxinelichtje in te plaatseh.

Een aantal afbeeldingen hierboven geeft een goede impressie van hoe u uw eigen inbreng heeft in het vormgeven van de urn. Enkele van bovenstaande urnen zijn modellen uit onze standaardcollectie, maar zijn naar eigen wens en idee van de klant aangepast. Naast onze uitgebreide collectie in vormen, kleuren en decoraties is het dan ook altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen vorm te geven.

Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@urnenatelierschoonhoven.nl of bel ons op 0182 - 38 79 04. Bovendien is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en daar uw wensen te bespreken en de uitgebreide collectie te bekijken: een bezoek is geheel vrijblijvend  en verplicht u tot niets.

Wilt u de prijslijst van onze urnen en/of assieraden ontvangen? Vraag hem dan nu aan via het contactformulier.

Urn model 15 met kaarshouder

Urn model 15, hier voorzien van eeen kaarshouder waarin een stompkaars of een waxientje gebrand kan worden. Uitgevoerd in de kleur ivoor zijdemat.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl