Tekst

Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 

INFORMATIE


Hieronder vindt u een overzicht met antwoorden op veel gestelde vragen:


Hoe gaat het plaatsen van de as in zijn werk?

Wij kunnen het plaatsen van de as voor u verzorgen wanneer u de urn komt ophalen. Voor het plaatsen van de as brengen wij geen kosten in rekening. Ook niet wanneer de as moet worden overgezet vanuit de asbus in een aszak om in de door u gekozen urn te kunnen passen.

Als alternatief kunt u de as bij het crematorium of uitvaartcentrum laten plaatsen. Hieraan kunnen eventueel kosten verbonden zijn.

U kunt de as ook zelf in de urn plaatsen. Let u er daarbij op dat u het deksel stevig bevestigt met siliconenkit, op een dusdanige wijze dat er geen water in de urn kan komen. Wanneer het deksel niet goed gesloten wordt en er water in de urn komt, vervalt namelijk de garantie op de urn.


Kan de urn ook opgestuurd worden?

Ja, indien gewenst kunt u de urn via Email of per telefoon/fax bestellen en laten opsturen. Als bijdrage in de verzendkosten berekenen wij 6,95 euro voor bezorging binnen Nederland. Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL.


Hoe lang is de levertijd van een urn of assieraad?

De levertijd van een urn zonder tekst, symbolen en/of decoraties is 2 tot 3 weken. Wanneer u kiest voor een urn mét tekst, symbolen en/of decoraties dan is de levertijd 3 tot 4 weken.


Geeft u garantie op de geleverde urn?

De door ons geleverde urnen zijn geschikt om zowel binnen als ook buiten te plaatsen. Uitzondering hierop zijn de kinderurnen in bronskleur: deze zijn alleen geschikt om binnen te plaatsen.

Mits de urn op correcte wijze is gesloten geven wij een garantie van 3 jaar tegen productiefouten. De urn wordt in het geval van een productiefout kosteloos vervangen door een nieuw exemplaar. Onder op correcte wijze sluiten verstaan wij het op een dusdanige wijze met siliconenkit bevestigen van het deksel of het afsluitplaatje zodat er geen water in de urn kan komen.


Waar kan ik terecht met vragen?

Voor al uw vragen over Urnenatelier Schoonhoven of over onze producten kunt u terecht op onze contactpagina. Daar kunt u uw vraag naar ons mailen, of aangeven dat wij telefonisch contact met u moeten opnemen. Het is ons streven om uw vraag nog dezelfde dag te beantwoorden. Uiteraard kunt u ook een mailtje sturen naar info@urnenatelierschoonhoven.nl met uw vraag.


U kunt ook zelf telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0182 - 38 79 04. Op dit nummer kunt u ons ook 's avonds of in het weekend bellen. Indien u ons niet telefonisch kunt bereiken, spreekt u dan het antwoordapparaat in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl