Urnenatelier Schoonhoven


Omdat ieder afscheid anders is...

 
 

Welkom bij Urnenatelier Schoonhoven, het bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van het vervaardigen van handgemaakte keramische urnen die geschikt zijn om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Urnenatelier Schoonhoven staat garant voor een kwaliteitsurn, wat tot uiting komt door het team van vakmensen, de ambachtelijke productiewijze van de urn en de persoonlijke begeleiding. Uw wensen vormen voor ons het uitgangspunt. Samen met u willen wij graag alles in het werk stellen om ter nagedachtenis van uw dierbare een mooie urn te ontwikkelen. Voor een uitgebreide beschrijving en enkele filmpjes van het productieproces van een urn verwijzen wij u naar het onderdeel 'productie' op deze website.

Elke urn van Urnenatelier Schoonhoven wordt volledig met de hand vervaardigd. Als fabrikant van de urnen leveren wij direct aan de consument. In onze show-room kunt u op afspraak een groot deel van de collectie bekijken of kunnen uw persoonlijke wensen worden besproken. Deze wensen kunnen vaak als direct vorm krijgen in het aangrenzende atelier.

Op deze website vindt u een groot deel van onze collectie urnen: bekijk de volledige collectie via de navigatiebalk bovenaan de website. De collectie wordt gekenmerkt door vele modellen, kleuren en decoraties.

Indien u geïnteresseerd bent in onze collectie dan kunt u via het contactformulier de prijslijst aanvragen. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden van een urn, dan kunt u deze via het contactformulier stellen of bel ons op telefoon-nummer 0182 - 38 79 04.

Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom en het atelier maakt het daarnaast mogelijk om u nog beter te kunnen oriënteren. Een bezoek is alleen op afspraak mogelijk, omdat wij voldoende tijd voor u willen reserveren en u zo niet het risico loopt dat er meerdere families tegelijkertijd in de showroom aanwezig zijn. Een bezoek is overigens ook 's avonds of in het weekend mogelijk.


Nieuwe collectie urnen


Het nieuwe jaar start met de toevoeging van een aantal nieuwe modellen aan onze collectie keramische urnen. De nieuwe modellen zijn ranker en hoger van vorm en uitgevoerd in de metallic glazuren grijs of grijsbruin of in een bijzonder goudbronzen uitstraling. Uitaard zijn deze modellen ook in alle andere kleuren van Urnenatelier Schoonhoven leverbaar.

Uniek is de urn met decoratie Eternity: een afbeelding van de aarde in het universum waarachter de zon tevoorschijn komt. Deze decoratie wordt aange-bracht middels een transfer van glazuurpigmenten en is mogelijk gemaakt dankzij samensmelting van de kennis van keramist en transfermaker. Een knap staaltje vakwerk en nog nooit eerder vertoond op het vlak van keramische urnen!

Het asrelikwie
Wanneer men na de crematie kiest voor verstrooiïng, komt het zeer regelmatig voor dat men achteraf toch spijt heeft van deze keuze. Er is dan namelijk niets tastbaars meer van de overledene over en ook de plek waar de as verstrooid is,  is moeilijk terug te vinden. Het asrelikwie kan dan enige troost bieden.

Het asrelikwie in een ronde vorm of in de vorm van een kruisje is niet groot en kunt u in het meegeleverde fluwelen zakje dicht bij u dragen. Het asrelikwie kan in verschillende pasteltinten worden gemaakt en wordt geleverd in een mooi doosje met daarbij het fluwelen zakje.

Indien gewenst kunnen de initialen van de overledene in de achterzijde van het asrelikwie gegraveerd worden.

Dit unieke product wordt gemaakt van een kleine hoeveelheid as van de overledene. Hiervoor is ca. 20 gram as nodig.

 

De mooiste kwaliteit urnen vindt u  bij Urnenatelier Schoonhoven

Naast de uitgebreide collectie in vormen, kleuren en decoraties is het altijd mogelijk om uw persoonlijke wensen vorm te geven.

Bezoek daarom op afspraak onze showroom: een bezoek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

De nieuwe modellen die recentelijk zijn toegevoegd aan de collectie keramische urnen worden geken-merkt door hun ranke en hoge vorm

Niet alleen de vorm is nieuw, maar ook de metallic glazuren in de kleuren grijsbruin en grijs en de glanzende glazuur in goudbrons.

Uniek is de geheel nieuwe decoratie Eternity: een schitterende afbeelding van de aarde in het universum waarachter de zon tevoorschijn komt.


WELKOM        KERAMISCHE URNEN        GLAZEN URNEN        URNEN VOOR KINDEREN        URNEN VOOR DIEREN

DE AFSCHEIDSURN        KAMELEON URNEN        URNEN GLOW IN THE DARK        URNKANDELAARS        ASSIERADEN

ASKRALEN        BEZOEK DE SHOWROOM        PRODUCTIE        VRAAG & ANTWOORD        ROUTEBESCHRIJVING

IMPRESSUM        ALGEMENE VOORWAARDEN       CONTACT


Urnenatelier Schoonhoven        Achterwetering 6a        2871 RK Schoonhoven

Telefoon: 0182 - 38 79 04        Fax: 0182 - 38 78 07        E-Mail: info@urnenatelierschoonhoven.nl